ΕΚΛΟΓΟ/ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛ. ΓΟΝ. & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 19-10-15

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΛΟΓΟ/ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

 Το ΔΣ του  Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, σας καλεί σε έκτακτη εκλογο/απολογιστική συνέλευση προκειμένου να αναδειχθεί το νέο ΔΣ. του συλλόγου, δεδομένης της αποχώρησης τακτικών και αναπληρωματικών μελών, διότι τα παιδιά τους φοιτούν πλέον στην Α΄ Λυκείου.  Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου μας:

   Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Αμέσως μετά τη λήξη της Ενημέρωσης από τη Διεύθυνση του Σχολείου (06.30)

Στη συνέλευση θα γίνει απολογισμός της δράσης 2014-2015, θα ανταλλαγούν απόψεις για τα τρέχοντα αλλά και ουσιαστικά προβλήματα του σχολείου και θα συζητηθούν οι άξονες δράσης του νέου Δ.Σ.

Η πραγματικότητα στα σχολεία φέτος καθιστά αναγκαία τη συμμετοχή όλων μας τόσο στη γενική συνέλευση όσο και στη κατάθεση υποψηφιότητας για το ΔΣ του συλλόγου και αντιπροσώπων στην ένωση γονέων, ώστε να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στην καλύτερη λειτουργία της σχολικής κοινότητας προς όφελος των παιδιών μας. Η παρουσία του καθένα μας εκτός της ενημέρωσης και του πλουραλισμού των απόψεων και της συμμετοχής στις εκλογές, είναι σημαντική και για την εκπροσώπηση του σχολείου στην ένωση γονέων. Η τελευταία προϋποθέτει να έχουν ψηφίσει στις εκλογές γονείς και κηδεμόνες περισσότεροι από το 1/3 του αριθμού των μαθητών.

Είναι λοιπόν εξαιρετικά σημαντική η παρουσία όλων μας.

Στη δυσάρεστη περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη 

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015 & ώρα  6.30 μ.μ.

  Το Δ.Σ.  του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου  Βύρωνα