Αρχική σελίδα Ανακοινώσεις ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ -2018

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ -2018

 Αγαπητοί/Αγαπητές Διευθυντές /Διευθύντριες

Το ΚΕΣΥΠ Ηλιούπολης σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιά και συγκεκριμένα το Τμήμα Πληροφορικής έχει την πρόθεση να οργανώσει Θερινό Σχολείο για τους μαθητές των σχολείων της περιοχής ευθύνης του.

Το Θερινό Σχολείο θα έχει θέμα σχετικό με τη Πληροφορική και θα αφορά μαθητές και μαθήτριες  Γ? Γυμνασίου και Α? Λυκείου οι οποίοι/ες ενδιαφέρονται για την πληροφορική κι έχουν προσδοκίες για το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Παρακαλούμε να διερευνήσετε τις διαθέσεις των μαθητών καθώς και τις δυνατότητές τους και να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να προχωρήσουμε στην διοργάνωση του Θερινού Σχολείου τέλη Ιουνίου του 2018.

Σας επισυνάπτουμε αντίστοιχα Προγράμματα που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Πειραιά σε συνεργασία με τα Πρότυπα-Πειραματικά και την Ευαγγελική Σχολή τα έτη 2015 και 2017, για να έχετε μια καλύτερη εικόνα του περιεχομένου της εκπαίδευσης.

Σας παρακαλούμε να μας απαντήσετε όσο το δυνατόν πιο σύντομα μπορείτε ,για να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες, δεδομένου του απαραίτητου αρκετού χρόνου προετοιμασίας.

 

           ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - 2015                                            ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - 2017

 

** Ο μαθητής-τρια πρέπει να έχει έγγραφη έγκριση συμμετοχής του στο Θερινό Σχολείο απο τον/την κηδεμόνα του.