Αρχική σελίδα Σχολείο-Νομοθεσία Ενισχυτική Διδασκαλία 23-24

Ενισχυτική Διδασκαλία 23-24

Στο Σχολείο μας , αυτή τη χρονιά . λειτουργούν τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας !!

Ένα πρόγραμμα εξαιρετικά βοηθητικό για κάθε μαθητή και μαθήτρια ανεξαρτήτως «επιδόσεων και δυναμικού» !! Το πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας απευθύνεται στο σύνολα του μαθητικού δυναμικού, ενώ ταυτόχρονα εξειδικεύεται στις απαιτήσεις των μαθητών !!

Μάλιστα τα παρεχόμενα μαθήματα δεν ακολουθούν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών , αντίθετα σε πλήρη συνεργασία με τους καθηγητές του πρωινού κύκλου απευθύνεται στην κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών τους !!

Εξαιρετικά χρήσιμο για μαθητές που θέλουν να καλύψουν τα κενά τους… επίσης για κάθε μαθητή/μαθήτρια που θέλει να βελτιώσει τις γλωσσικές του (φιλολογικά) ικανότητες .

Για το μαθητικό δυναμικό που επιζητά την ιδιαίτερη προσοχή , που δύσκολα παρέχεται σε τμήματα άνω των 20 μαθητών , οι τάξεις της ενισχυτικής διδασκαλίας αριθμούν 9 – 19 παιδιά !! Η προσοχή είναι επιμερισμένη αναλογικά και φυσικά οι προσωπικές απορίες μπορούν να αναλυθούν επισταμένως !!

Οι διαθέσιμοι διδάσκοντες είναι :1  φυσικός , 1  χημικός , 1 καθηγήτρια αγγλικών ,   2 φιλόλογοι και  2 μαθηματικοί .

Η επιλογή ωρών διδασκαλίας αλλά και μαθημάτων είναι ένα ακόμη μεγάλο πλεονέκτημα!

Οπότε ο/η μαθητής / μαθήτρια έχει κάθε μέρα την πολυτέλεια να προετοιμαστεί στα μαθήματα της επόμενης μέρας είτε είναι μαθηματικά , φιλολογικά , φυσική , χημεία αλλά και αγγλικά!

Το ωράριο των μαθημάτων της ενισχυτικής διδασκαλίας ξεκινά στις 14.45 και ολοκληρώνεται στις 18.00 ! 4 διδακτικές ώρες .

Για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε εδώ.